Reviews

Recensie van mijn boek door Eva Krap : http://www.spentakel.nl/index.php/relax-zone/boekrecensies/138-drager-van-sterrenvuur-natasja-eijskoot

 

Recensie door Roxanne:   http://www.roxxy84.nl/?p=434

 

Reviews van mijn boek : http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/drager-van-sterrenvuur/1001004011327065/index.html#product_judgement

 

Review door auteur Genee Janee: 

Er valt weinig aan de recensie van Eva Krap toe te voegen. Ik vind je verhaal prachtig.

Het is meeslepend en ik vond het een intense belevenis om met jou op reis te gaan. Ik ben van alle mensen gaan houden en ik wenste dat ik er blijven kon.

Ik hoop dat er over niet al te lange tijd een tweede reis van je uitkomt…

http://ordevandelotus.nl/   website van Genee Janee

 

Waar ik heel erg dankbaar voor ben zijn de mensen die ik niet ken en mij een mail sturen om te vertellen dat ze genoten hebben van mijn verhaal. Ieder op zijn/ haar eigen manier. Ik ben niet perfect maar weet wel na alle reacties dat mijn verhaal er mag zijn, op wat voor manier dan ook. Ik heb dit verhaal met heel veel liefde geschreven…  In alle respect, Nessa Natasja Eijskoot.

 

 

   Tekst op flap boek:

Dit is een verhaal uit de oude tijden. Een tijd waarin oude religien, legendes en sprookjes samen met de mensen bestaan. Een groen eiland waar de mensen respect hebben voor Moeder Aarde en de wezens achter de sluier. Dit is het land waar de negen kinderen met hun draak opgroeiden. Hier waakt en beschermt de Witte Weefster in samenwerking met de andere krachten van de natuur. Zij weeft de draden van het lot en zorgt voor het land. De mensen houden van dit land waar ze soms speciale ontmoetingen hebben met de elfen, totemdieren, gidsen, krachtdieren en andere geheimzinnige wezens.

In dit bijzondere fantasyverhaal brengt Natasja Eijskoot de saga DrakenSter tot leven. Cór vius, een Afstammeling, kwam op de wereld met grote krachten. Hij is een man met het hart in beide werelden, zijn verlangen wordt steeds groter naar het leven achter de sluier. Hij kreeg een missie: het verslaan van de Doemer, een afvallige Diener en zijn aanhang. Het lot van vrouwe Fialynn en het land lag in zijn handen. De meester van de Orde, de druïde die alleen traditioneel wil werken, moet dat in samenwerking doen met druïde Aidan die juist spiritueel onafhankelijk wilt zijn. De Doemer weet Cór vius juist in zijn zwakke punt te treffen: de liefde, en het is ook weer de liefde, groots en bijna onbereikbaar, die hem moet redden.
De beschrijvingen van een lange reis vol gevaren en oude herinneringen van Cór vius en zijn gezelschap zijn meeslepend en vloeiend verteld. Natasja Eijskoot weet deze wereld met verve neer te zetten. Het verhaal roept een magische sfeer op en geeft een gevoel van thuiskomen.

 

Een belangrijk detail!!! Cor vius kan JUIST  NIET  in twee werelden leven  … 😉